Norocul, sau cum am simtit ca am renascut

Aseara am vrut sa fac o fapta buna pentru THC-ul meu. Asa ca, ajunsa acasa de la serviciu, ma gandesc sa pornesc masina cateva minute, ascult ceva muzica, mai sterg praful etc.

Ajung la locul unde am parcat "monstrul mancator de benzina", in baritai intersectia. Toata masina e inconjurata de nameti de zapada pana peste genunchi, pe care vrand-nevrand, ii "masor" cu piciorul; reusesc intr-un final sa deschid usa, nu ma sinchisesc sa curat geamurile de gheata.

Aveam ceva emotii, dar masina porneste la prima cheie, chiar si dupa gerul de zilele astea… yey! Am dat drumul incet la radio, era chiar amuzanta emisiunea City Drive. Inca din primele minute simt miros de gaze, zic “las’ ca trece”. Evident ca mirosul nu mai trecea odata, dar nici nu mi-am dat seama ca miroase din ce in ce mai tare; din contra, deja ma obisnuisem cu atmosfera. In vreo 15 minute, deja ma durea capul ingrozitor. De abia cand am iesit din masina (de plictiseala, nu de altceva) si am simtit “aerul curat” mi-am dat seama cat de blonda am fost si ce tampenie era sa fac…

Acum na, omu’ se gandeste la ce e mai rau, asa ca mi-au venit si mie idei in cap, cum ca, daca lesinam acolo nu ma gasea nici naiba, pentru ca geamurile erau acoperite de gheata, motorul nu se auzea, muzica era incet. Daca nu as fi facut umanul, probabil incepeam sa calculez cam cat timp trebuie unei masini cu 2 locuri sa se umple de gaze de esapament… Asta aseara. De azi dimineata, insa, ma gandesc doar cat de frumoasa e viata :)

8 comentarii:

  1. titlul ar fi mai potrivit asa: "ingerul meu pazitor , sau cum am simtit ca am renascut"
    esti din ce in ce mai blonda, pe cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  2. auzi, acum sunt eu blonda: de ce nu-mi apare numele?

    RăspundețiȘtergere
  3. ti-ai selectat profilul, colega mea de "suferinta" intr-ale blonzimii? :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. bai, tu testezi noi metode de ... pfai de capul meu ca am un lipsus..cum ii zice?!?!...aaaaaah! asa da! de anestezie?
    sa stii ca au astia metode mai moderne... si daca nu si nu, se poate si cu un par in mijlocul capului...stai linistita ca nu o sa simti decat incizia...ca apoi lesini :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. da, am selectat profilul nume/adresa URL si tot nu apare nimic.

    RăspundețiȘtergere
  6. crezi ca unele lucruri se intampla cu un anumit rost?

    RăspundețiȘtergere
  7. sper ca nu, altfel ar trebui sa incerc sa-mi gasesc scopul pentru care "cineva acolo sus" m-a tinut in viata... si asta ar fi o prea mare bataie de cap :)

    RăspundețiȘtergere